Цукор пісок

  • Вага:  50 кг

    Виробництво:  Украина

    Ціна: 685 грн (вроздріб)
               
    Кількість, шт
    <
    1
    >
     
     
     
  • Вага:  25 кг

    Виробництво:  Украина

    Ціна: 355 грн (вроздріб)
               
    Кількість, шт
    <
    1
    >
     
     
     
  • Вага:  10 кг

    Виробництво:  Украина

    Ціна: 147 грн (вроздріб)
               
    Кількість, шт
    <
    1
    >
     
     
     

  • Упаковка: Мішок-поліпропілен

Роздрібна ціна, актуальна на 1 травня 2020 року, вказана з урахуванням доставки по Харкові як орієнтир для вас. Актуальну сьогодні ціну, а також ціну з урахуванням доставки по Харківському району та області уточнюйте у диспетчера за вказаними на сайті телефонами. Для оптових покупців існує гнучка система знижок, залежно від величини замовлення та віддаленості району доставки. Телефонуйте!

Сьогодні цукор такий звичний для нас продукт, що практично ніхто не замислюється, що були такі часи на землі, коли люди ще не робили промислово одержаний очищений цукор. На Русі цукор виник лише у XIII столітті, але народу він ще тривалий час залишався недоступним продуктом. Навіть царі побачили на своєму столі цукор лише у XVI столітті. До цього часу наші предеди насолоджували собі життя медом, соком берези, липи та клена. Широке використання цукру почалося з реформами Петра I. У 1718 Петро I видав указ, в якому московському купцю Павлу Вестову наказувалося утримувати цукровий завод і торгувати солодощами.

Спочатку для виробництва цукру використовували лише цукрову тростину. Але в 1747 р. німецький хімік Маргграф виявив великий вміст цукру у буряках, мало відомому тоді коренеплоді. У ті давні часи цукрові буряки містили близько 8% цукру, а через 100 років селекціонери вивели такі сорти буряків, у яких вміст цукру досяг 20-24%. І сьогодні понад 1/3 споживаного у всьому світі цукру виготовляється саме з цукрових буряків.

Рафінований цукор, до якого ми всі звикли, у чистому вигляді у природі не зустрічається. Рослини найчастіше містять глюкозу та фруктозу, з яких особливо поширена глюкоза. Її ще позначають як виноградний цукор (або декстроза), а фруктозу – ndash; як фруктовий цукор (або левульозу). Глюкоза міститься майже у всіх органах рослин. За солодкістю глюкоза менш солодка, ніж фруктоза. Фруктоза поряд із глюкозою зустрічається у багатьох плодах і разом із глюкозою входить до складу сахарози. Ну а фруктоза – найсолодший природний цукор. Крім глюкози та фруктози, у природі зустрічається безліч інших цукрів: манноза, інулін, пентоза, сорбоза, арабілоза, ксилоза, метилпентоза, лактоза (молочний цукор), целлобіоза, мальтоза.

Цукор у різних формах та у вигляді складних сполук входить до складу практично всіх продуктів харчування. Цукор міститься в овочах та фруктах, у молоці, у насінні, горіхах, — практично у всіх продуктах рослинного походження. Але всі ці цукри перебувають у них у складних формах. А рафінований – штучно очищений – цукор можна зустріти лише у продуктах промислового виробництва. Його додають у всьому відомі вам кетчупи, томатну пасту, йогурти, соки, мариновані огірочки, лимонади.

Рафінований цукор допоможе вам зробити різноманітні запаси на зиму — варення, компоти, желе, повидла, мариновані овочі тощо. Це, мабуть, одна з важливих переваг цукру, він — ваш незамінний помічник у консервуванні фруктів та овочів. І взимку ви будете забезпечені різноманітними консервованими запасами.

 
Цукор пісок

Останні публікації

Спробуйте нашу БРИНЗУ та АДИГЕЙСЬКИЙ СИР

Спробуйте нашу БРИНЗУ та АДИГЕЙСЬКИЙ СИР

06-03-2016

У нашому господарстві бринза та адигейський сир виготовляється із свіжого натурального цільного коров'ячого молока. Спробуйте ці корисні продукти! Це не тільки смачно, але й дуже корисно для зміцнення організму - кісткової системи, нервової та травної систем, здоров'я шкіри, тощо. Ці сири - джерело вітамінів і мінералів! А крім того, бринза та адигейський сир – незамінні інградіенти для найсмачніших національних українських страв!

Пийте наше МОЛОКО!

Пийте наше МОЛОКО!

06-03-2016

Наше фермерське господарство пропонує Вам з доставкою додому натуральне, цільне коров'яче молоко з напрочуд приємними смаковими якостями, яке просто не порівняти з магазинним! Як говорив академік І.П.Павлов, для перетравлення молока апетит не обов'язковий. Склад цього дивовижного продукту настільки багатий на корисні речовини і настільки збалансований, що молоко можна справедливо назвати "легкою їжею".

Унікальна пшениця - ОРГАНІЧНА

Унікальна пшениця - ОРГАНІЧНА

01-12-2015

Цю унікальну пшеницю виростили чудові люди, фермери на Полтавщині. Вони по-справжньому люблять землю та свою справу: повністю обходяться без застосування хімікатів! Більшість корисних властивостей пшениці багаторазово збільшується, якщо ця пшениця органічна. Така пшениця вирощується без застосування хімічних добрив на сертифікованих землях.

Новинки комбікормів

Новинки комбікормів

01-12-2015

Тепер з доставкою додому можна замовити комбікорм для ПЕРЕПЕЛІВ і для КРОЛИКІВ. Як завжди, відмінна якість кормів Граківського комбікормового заводу (Харківська обл.). Комбікорм - складна однорідна суміш різних кормових засобів, підібраних з урахуванням науково-обґрунтованих норм потреби тварин у поживних, мінеральних та біологічно-активних речовинах...