Унікальна пшениця - ОРГАНІЧНА

************************************************
Цю унікальну пшеницю виростили чудові люди, фермери на Полтавщині. Вони по-справжньому люблять землю та свою справу: повністю обходяться без застосування хімікатів!

Безліч корисних властивостей пшениці багаторазово збільшується, якщо ця органічна пшениця. Така пшениця вирощується без застосування хімічних добрив на сертифікованих землях. Це робить її екологічно чистим продуктом без сторонніх домішок, а отже, безпечним для Вашого організму.
 
У їжу можна використовувати пророщену пшеницю та сік паростків пшениці.

Пророщене насіння пшениці людина використовує в їжу вже понад 5000 років.
Пророщена пшениця має справді цілющі властивості.  

Проростання — це дивовижний процес. Зародження життя - це лише мить у житті рослин, але ця мить - справжнє диво Природи.
 
Насіння, що проростає, властиве різке збільшення кількості вітамінів, що не дивно: насіння починає процес проростання відразу після зіткнення з водою. Вже в перші дві години в зародку в сотні разів збільшується дихання, починають утворюватися нові клітини, активізуються ростові речовини та починається синтез ферментів, які сприяють самоперетравленню пшениці надалі, виконуючи роботу приблизно на 50%.

Зрозуміло, що будь-яка обробка, що перетворює свіжу їжу на мертвий продукт, руйнує ці ферменти і механізм самоперетравлення вже не працює. Разом із проростками ми отримуємо комплекс необхідних поживних речовин у найдоступнішій формі разом із ферментами, які продовжують працювати всередині нас. Тому така важлива органічна пророщена пшениця, адже регулярне споживання проростків стимулює обмін речовин і кровотворення, підвищує імунітет, компенсує вітамінну та мінеральну недостатність, нормалізує кислотно-лужний баланс, сприяє очищенню організму від шлаків та ефективному травленню, уповільнює процеси старіння. Енергія насіння, що проростає, дає людині заряд бадьорості.

Сік паростків пшениці теж має дивовижні властивості. Він  позитивно впливає на стан шкіри та волосся, кров'яний тиск, налагоджує обмін речовин. Високий вміст магнію та вітаміну E утворює ферменти, що відповідають за сексуальну енергію.
Вдома ми можемо легко прямо на підвіконні вирощувати паростки вівса, з яких можна легко робити зелені коктейлі.
Зелений коктейль — це коктейлі з паростків пшениці, для смаку можна додавати трохи фруктів. В результаті виходить напрочуд смачна та поживна страва.

ЗАМОВИТЬ ОРГАНІЧНУ ПШЕНИЦЮ з доставкою додому, зателефонувавши на телефони диспетчера, вказані на нашому сайті в розділі Контакти.
 
Унікальна пшениця - ОРГАНІЧНА