Рисова січка

********************************************************************
  • Упаковка: Мішок-поліпропілен

Роздрібна ціна, актуальна на 1 травня 2020 року, вказана з урахуванням доставки по Харкові як орієнтир для вас. Актуальну сьогодні ціну, а також ціну з урахуванням доставки по Харківському району та області уточнюйте у диспетчера за вказаними на сайті телефонами. Для оптових покупців існує гнучка система знижок, залежно від величини замовлення та віддаленості району доставки. Телефонуйте!

Рисова січка (або крупа рисова подрібнена) — це повністю (100%) дроблений рис, де всі зерна, що не пройшли через сито, мають розмір менше 2/3 цілого ядра.
За вмістом корисних речовин рисова січка практично не відрізняється від цільнозерного рису. На відміну від цілого рису, добре розварюється і має більшу клейковину.

 

Рисова каша з яблуками в мікрохвильовій печі

  • рисова січка — 2 ст.л;
  • яблуко — 1 шт;
  • мед або цукор — 1 ч.л;
  • вершкове масло — на смак.

Рецепт дуже простий. Рисову січку промити і залити водою. Поставити в мікрохвильову піч на 15 хвилин. Яблуко нарізати великими шматочками, додати|добавляти| до рису і перемішати. залишити в мікрохвильовій печі ще хвилин на 10, але вже на нижчий режим. Майже вся рідина має випаруватися. Наприкінці вмішати мед і вершкове масло. Накрити і дати настоятися кілька хвилин.

Рисовий пудинг

(Улюблена страва англійської королеви Єлизавети)

Інградієнти:

  • рисова січка;
  • молоко;
  • родзинки, цукати, урюк;
  • кілька яєць;
  • ванільна есенція;
  • 100 гр вершкового масла;
  • панірувальні сухарі;
  • сметана.

Зварити густу рисову кашу на молоці та охолодити її до 60-70 градусів. Покласти у кашу цукати; ошпарений окропом родзинки; урюк; яєчні жовтки, розтерті із цукром; кілька крапель ванільної есенції; 100 грн. вершкового масла. Усі компоненти перемішати. Після чого додати збиті білки і швидко всю масу викласти у форму, змащену олією та посипану панірувальними сухарями. Поверхню пудингу змастити сметаною та яйцем. Випікати в духовці 30-40 хвилин до утворення рум'яної скоринки.

Вимоги до якості: Смак продукту повинен бути солодкуватий, мати аромат ванільного цукру, колір золотистий, ніжна консистенція.
Подавати рекомендується на дрібній тарілці з абрикосовим варенням.

 
Рисова січка

Останні публікації

Спробуйте нашу БРИНЗУ та АДИГЕЙСЬКИЙ СИР

Спробуйте нашу БРИНЗУ та АДИГЕЙСЬКИЙ СИР

06-03-2016

У нашому господарстві бринза та адигейський сир виготовляється із свіжого натурального цільного коров'ячого молока. Спробуйте ці корисні продукти! Це не тільки смачно, але й дуже корисно для зміцнення організму - кісткової системи, нервової та травної систем, здоров'я шкіри, тощо. Ці сири - джерело вітамінів і мінералів! А крім того, бринза та адигейський сир – незамінні інградіенти для найсмачніших національних українських страв!

Пийте наше МОЛОКО!

Пийте наше МОЛОКО!

06-03-2016

Наше фермерське господарство пропонує Вам з доставкою додому натуральне, цільне коров'яче молоко з напрочуд приємними смаковими якостями, яке просто не порівняти з магазинним! Як говорив академік І.П.Павлов, для перетравлення молока апетит не обов'язковий. Склад цього дивовижного продукту настільки багатий на корисні речовини і настільки збалансований, що молоко можна справедливо назвати "легкою їжею".

Унікальна пшениця - ОРГАНІЧНА

Унікальна пшениця - ОРГАНІЧНА

01-12-2015

Цю унікальну пшеницю виростили чудові люди, фермери на Полтавщині. Вони по-справжньому люблять землю та свою справу: повністю обходяться без застосування хімікатів! Більшість корисних властивостей пшениці багаторазово збільшується, якщо ця пшениця органічна. Така пшениця вирощується без застосування хімічних добрив на сертифікованих землях.

Новинки комбікормів

Новинки комбікормів

01-12-2015

Тепер з доставкою додому можна замовити комбікорм для ПЕРЕПЕЛІВ і для КРОЛИКІВ. Як завжди, відмінна якість кормів Граківського комбікормового заводу (Харківська обл.). Комбікорм - складна однорідна суміш різних кормових засобів, підібраних з урахуванням науково-обґрунтованих норм потреби тварин у поживних, мінеральних та біологічно-активних речовинах...