Пийте наше МОЛОКО!

*************************************************
Наше фермерське господарство пропонує Вам з доставкою додому натуральне, цільне коров'яче молоко з напрочуд приємними смаковими якостями, яке просто не порівняти з магазинним!

Як казав академік І.П.Павлов, для травлення молока апетит не обов'язковий. Склад цього дивовижного продукту настільки багатий на корисні речовини і настільки збалансований, що молоко можна справедливо назвати "легкою їжею".

Жирність виробленого нашими корівками молока — 4%.
Оскільки корівки отримують якісне, повноцінне харчування, у тому числі й концентрованими кормами, їхнє молоко багате жирами, білками, молочним схаром, мінеральними солями та вітамінами.

У молочному жирі містяться низькомолекулярні та поліненасичені жирні кислоти. Поліненасичені жирні кислоти становлять особливу цінність, оскільки вони можуть синтезуватися в організмі людини. Низькомолекулярні жирні кислоти рідко зустрічаються в інших харчових жирах.

Молочні білки складаються, головним чином, з казеїнів, альбумінів, глобулінів, які містять повний набір незамінних амінокислот у необхідних для людського організму співвідношеннях.

У молоці міститься молочний цукор (лактоза) — суттєве джерело енергії для організму.

Мінеральні солі молока представлені солями кальцію, фосфору, магнію, заліза, натрію та ін. Причому слід зазначити сприятливе для організму кількісне співвідношення цих солей у молоці.

У молоці містяться такі цінні мікроелементи, як кобальт, мідь, цинк, марганець, молібден та ін.

Нарешті, в ньому містяться жиророзчинні вітміни A, D, K та розчинні у воді B1, B2, B12, PP, C, H та ін.

У процесі технологічної переробки молока, особливо за його пастеризації, частина вітамінів частково руйнується. Наше господарство пропонує Вам натуральне молоко, в якому всі корисні речовини зберігаються у первозданному вигляді.
Таке молоко особливо корисне дітям різного віку — для зростання та формування організму.

Відмінні смакові якості мають і всі продукти, отримані з нашого молока — кислого молока, сир, сметана, йогурт, бринза, адигейський сир.
Не вірите?!
Покуштуйте самі!

 
Пийте наше МОЛОКО!