Новинки комбікормів

*************************************************
Тепер з доставкою додому можна замовити комбікорм для ПЕРЕПЕЛІВ і для КРОЛИКІВ. Як завжди, відмінна якість кормів Граківського комбікормового заводу (Харківська обл.).

Комбікорм - складна однорідна суміш різних кормових засобів, підібраних з урахуванням науково-обґрунтованих норм потреби тварин у поживних, мінеральних та біологічно-активних речовинах, що пройшли попередню підготовку (лущення, подрібнення тощо) та спеціальну обробку з метою підвищення поживної цінності кінцевого продукту.


Комбікорм для перепілки
Комбікорм для перепелів добре збалансований і включає сирий протеїн і клітковину, амінокислоти і вітаміни, мінеральні речовини і мікроелементи, які повною мірою забезпечують повноцінне харчування, життєдіяльність і хорошу продуктивність перепелів. Наш комбікорм добре зарекомендував себе в господарях, які професійно займаються розведенням перепелів, про що свідчить висока несучість перепілок, їх рухливість, оперення птахів, а також розмір птиці та вага тушок.

ПРОГРАМА ВИРОЩУВАННЯ ПЕРЕПЕЛІВ-НЕСУШОК
Марка комбікорму: К 1-18 крихта
Вік: Старше 6 тижнів
Норма згодовування комбікорму: 17-20 гр/добу

Поживність
Обмінна енергія: 280
Сирий протеїн: 18,5
Сира клітковина: 5

Комбікорм для КРОЛІКІВ
Повнораційний комбікорм для кроликів з усіма необхідними вітамінами та мінералами. Повнораційний комбікорм забезпечує середньодобовий приріст живої маси у віці від 60 до 100 днів – 35 г та від 60 до 135 днів – 30г. Згодовування гранульованих комбікормів можливе лише при безперебійному забезпеченні кроликів чистою водою. Встановлено, що запропоновані гранульовані комбікорми ефективні лише для певних (за рецептом) вікових груп. Для повновікових кроликів вони недостатньо ефективні, тому їх дають у поєднанні із соковитими (зеленими) кормами та сіном. Цей комбікорм із трав'яним борошном містить усі ключові для оптимального зростання кроликів вітаміни (групи В, Е, Д3, А), а також мікроелементи та ферменти.    

ПРОГРАМА ВИРОЩУВАННЯ КРОЛІВ

Марка комбікорму: КК 90-1 гранула
Вік: старше 60 днів
Норма згодовування комбікорму: 40-60 гр/гл/дн.
Марка комбікорму: КК 90-1 гранула
Вік: понад 70 днів
Норма згодовування комбікорму: 70-140 гр/гл/дн

Марка комбікорму: КК 90-1 гранула
Вік: Період лактації
Норма згодовування комбікорму: 280-450 гр/гл/дн

Поживність
Обмінна енергія: 230
Сирий протеїн: 20
 
Новинки комбікормів